Mobiele telefoon met abonnement vergelijken

Een nieuwe toestel met abonnement. Wie wil dat nou niet?
Kies uit verschillende toestel merken en vergelijk je abonnement in vier stappen.

1. Kies je favoriete toestel
2. Geef aan hoeveel data je gebruikt of verwacht te gebruiken per maand
3. Selecteer het aantal belminuten
4. Bepaal het maximale eenmalige bedrag wat je wilt uitgeven

Je ziet direct voor jou de goedkoopste geselecteerde aanbiedingen van de beschikbare providers.
Klik op bekijken en sluit je abonnement af!

Een abonnement die het beste bij je past!

Wij vergelijken prijzen van telefoonabonnementen en Sim Only abonnementen.
Mocht je al in het bezit zijn van een toestel, dan kunt u het beste een Sim Only abonnement nemen.
Ben je opzoek naar een toestel met abonnement dan mag dat natuurlijk niet al te veel geld kosten, vandaar dat wij klanten hierbij ondersteunen en zoeken naar een geschikte telefoonabonnement. Je kunt op onze website eenvoudig vergelijken.

Een goedkope telefoonabonnement!

Uiteraard wil niemand te veel betalen voor een telefoonabonnement.
Tegenwoordig kosten de nieuwste telefoons toch aardig wat, maar er zijn ook genoeg betaalbare telefoons.
Je kunt op Mobielsimkaart.nl deze telefoons bekijken en vergelijken. In onze toestel met abonnement vergelijker vind je alle toestellen die momenteel erg populair zijn met diverse abonnementen. Per prijsklasse heb je al een telefoon en vind je het jammer of toch te duur om een nieuwe aan te schaffen, neem dan een Sim Only abonnement, ook deze kan je eenvoudig vergelijken.

Nieuwe toestel met abonnement

Met onze prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor een abonnement met een nieuw toestel. Populaire toestellen zoals Apple, Samsung, Huawei en LG vallen binnen de mogelijkheden.

BKR registratie bij een nieuw abonnement met mobiel toestel?

Sinds mei 2017 geldt een BKR registratie wanneer je een abonnement afsluit waarbij je een mobiele toestel ‘leent’ ter waarde van 250 euro en hoger. De registratie heeft betrekking op het tarief gedeelte van het abonnement voor de toestel, maar niet voor het gedeelte voor de maandelijkse kosten om te bellen, sms’en en internetten via het mobiele netwerk. Wanneer je als consument een abonnement afsluit waarbij een toestel wordt versterkt, krijg je een positieve BKR registratie. Dit kan gevolgen hebben voor de hoogte van het maximaal te lenen bedrag wanneer je een lening (zoals bijvoorbeeld een hypotheek) wilt afsluiten. Betaal je de kosten niet op tijd terug volgens het afgesloten contract, kan dit zelfs leiden tot een negatieve BKR registratie.

Wat is 4G netwerk?

Het 4G-netwerk is een netwerk waarmee je razendsnel kunt internetten. Het is een afkorting voor ‘vierde generatie mobiele netwerken’. 4G is de opvolger van het 3G-netwerk en daarvoor het 2G-netwerk. Geleidelijk aan zal door de providers afstand worden gedaan van deze oudere netwerken. Het is gebaseerd op nieuwe technologie, genaamd Long Term Evolution (LTE). De meeste toestellen hebben tegenwoordig de mogelijkheid gebruik te maken van het snelle 4G-internet en alle grote mobiele providers bieden het inmiddels aan. De verbeteringen ten opzichte van 3G zijn vooral merkbaar aan het sneller kunnen downloaden en uploaden, sneller webpagina’s kunnen laden, ongestoord kunnen videobellen en de mogelijkheid om online 3D-games te spelen. De snelheid kan oplopen tot wel 100 Mbps. Ook zorgt het 4G-netwerk voor beter bereik. De ontvangst binnenshuis is een stuk beter dan voorheen.

Nummerbehoud

Nummerbehoud is bij het afsluiten of verlengen van een abonnement bij iedere provider mogelijk. Alle telecomaanbieders zijn dan ook verplicht om hieraan mee te werken indien een consument nummerbehoud wenst. Dit wordt ook wel nummerportabiliteit genoemd. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) zorgt voor toezicht op de naleving van de verschillende telefoonaanbieders van deze plicht. De plicht geldt zowel met betrekking tot particuliere als met betrekking tot zakelijke abonnementen. De plicht tot het meewerken aan nummerportabiliteit door providers geldt vanaf het moment dat de consument een nummer toegewezen heeft gekregen en bij elk abonnement waarvan de looptijd is beƫindigd. Ook wanneer het contract door de consument tussentijds is opgezegd geldt deze plicht, mits deze opzegging rechtsgeldig is.

Goedkoop toestel met abonnement? Een mobiel die bij jou past en vandaag nog besparen op je toestel met abonnement.

Complete overzicht van alle telefoonabonnementen prijzen en aanbiedingen. Vind nu de beste mobiele telefoon aanbiedingen